Min: €0 Max: €30

Spectum Noir Aquablend potloden brengt u alle voordelen die ook de premium Aquarel artiest graag gebruikt, maar met de controle, het gebruiksgemak en het gemak van een potlood.Met alleen de zuiverste hoge kwaliteit pigment, is elke kleur volledig in water oplosbaar voor onovertroffen mengen en dekking. De potloden bevatten purekunstenaar kwaliteit pigment, volledig in water oplosbaar met geen residu of vlekken.Elk potlood is zacht, 4mm dikke kern met een onberispelijke kleurdekking die moeiteloos zal mengen als het nat is.

Spectrum Noir ColourTint potloden zijn grafiet potloden met slechts een vleugje kleur. Zij creëren een mooi gedempte effect dat kan worden versterkt door vermenging met water. Zij creëren een unieke, verfijnde afwerkingen, dat net een beetje anders is.Wanneer de ColourTint potloden worden gemengd dan komt de hoge kwaliteit, volledig water oplosbaar pigmenten tot leven! Dit geeft een eindeloze reeks prachtige, diffuse aquareleffecten.

Spectrum Noir ColourBlend is een nieuwe reeks van blendable potloden voor kleuren, schetsen en illustraties. Elke potlood is volledig gevuld met premium, kwaliteit pigment wax met een kwaliteit die graag door artiesten word gezien. Het resultaat is een rijke, fluweelzachte kleurstelling met ongeëvenaarde blendbaarheid. Elke potlood heeft een zachte, dikke 4mm kern voor naadloze overvloeiingen en shaduw. Ze zijn ingekapseld in een premium, mat gecoat Californische cederhout.