Over ons

Cart ’n Scrap Art is

 

Onze fysieke winkel

In Emblem, aan de rand van Lier, vindt u onze fysieke winkel. Een kleine knusse winkel waar wij u vele producten kunnen laten zien. Wij proberen hier de nieuwste producten beschikbaar te hebben voor u. Zoekt u een ouder, minder gangbaar of een niet in ons assortiment opgenomen product, vraag het ons, wij kunnen u misschien verder helpen.

Eigen ontwerp

Wij ontwerpen zelf kleine houten embellishments en snijden die. Hebt u vragen , voorstellen of wensen voor een bepaald product of hebt u zelf een ontwerp dan kan u steeds bij ons terecht.

Toegankelijkheid

Onze winkel is klein. Met een  scootmobiel kunt u niet naar binnen. Wij willen in de winkel zoveel mogelijk producten laten zien en deze is daardoor redelijk vol. Voldoende draairuimte voor scootmobielen ontbreekt daardoor. In het bovenste deel van de winkel, wat goed bereikbaar is, is altijd zitplaats. Kan u de trap niet af, dan halen wij voor u graag de producten die beneden, in het 2de deel van de winkel liggen en u wenst te bekijken.

Parkeren

Er is parking voor de deur of op het gras. Ook op de baan zijn genoeg parkeermogelijkheden.

Betalen

U kan contant of met Bancontact/Mister Cash betalen in de fysieke winkel.

Cadeaubonnen

Cart ’n Scrap Art heeft eigen cadeaubonnen. Deze bonnen kunt u bij ons kopen en ook weer verzilveren. De bonnen zijn 6 maanden geldig, enkel in de fysieke winkel.

 

De webwinkel

In aanvulling op onze fysieke winkel hebben wij ook deze nieuwe webwinkel. Hier vind u een deel van ons gamma , oudere producten kunnen wij niet allemaal via deze weg aanbieden , maar vraag er gerust naar, misschien hebben wij wel juist die ene mal of dat ene papier nog liggen in de fysieke winkel.

Voor sommige merken kan u bij ons een pre-order doen, deze producten staan dan apart vermeld, u besteld en betaald. Zodra de leverancier ons de eerste release doorstuurt sturen wij u het bestelde op. De datum dat onze groothandelaar de goederen vrij geeft staat bij het product vermeld.

Het voordeel van de webwinkel : open 24/24  en  7/7  -  u vind er ook enkele filmpjes over bepaalde producten , deze worden steeds aangevuld.

Deze webwinkel gaat open vanaf september 2019, het is een hele opgave om alles er in één keer in te zetten, dus kom regelmatig zien wat er bij gekomen is!