Kuretake - Zig Clean Color "Blender" 999

Aantal: 6

De Kuretake ZIG Blender Pen kan gebruikt worden als blender voor het verdunnen of mengen van kleuren. De inkt in deze blender pen is kleur- en geurloos en bevat geen xyleen.


Voorzien van twee brush penpunten. Uitermate geschikt voor de Kuretake ZIG Clean Color Brush pennen.

Zig Clean Color Real Brush zijn brush markers met een dye inkt op waterbasis. Gebruik deze markers op aquarelpapier voor het beste resultaat.

Je kan met behulp van water (in een waterpen of gewoon met een nat penseel) de kleur verspreiden (en zo lichter maken) of twee kleuren mengen. Je kan ook twee kleuren mengen door gewoon over elkaar te kleuren of door de pennen met hun punt op elkaar te houden.

De punt van deze pen bestaat uit afzonderlijke haren gemaakt van nylon. Hierdoor kan je heel fijn tot heel breed kleuren door minder of meer druk te zetten op je pen. Hierdoor zijn deze stiften ook zeer geschikt voor brush lettering.

Je kan ook nieuwe (verdunde) kleuren maken door met twee aparte kleuren twee vlekken te zetten op een niet-poreus vlak, zoals een acryl blok of een craft sheet. Nu kan je de kleur mengen en oppikken met je penseel of water brush.

https://youtu.be/U9u-Smr4xdw

https://youtu.be/qwy5IMJkr9I